Elektroenergetika

Proizvodnja

„Energotehnika – Južna Bačka“ proizvodi elektroopremu za trafostanice od 0,4 kV do 20 kV, čelične konstrukcije i ostalu mašinsku opremu, ali i kablovske priključne kutije.

Poslovni centar Proizvodnja je u proteklom periodu za potrebe projekata, kako Južne Bačke, tako i naših partnera, izradio zavidan broj elektroenergetskih postrojenja, blokova i ormana, te postrojenja za automatizaciju, kontrolu i zaštitu, opremljenih najsavremenijom opremom vodećih svetski renomiranih proizvođača (Siemens, Schneider , ABB, Danfoss, Schrack, Logstrup i mnogi drugi).

O kvalitetu naših proizvoda, osim brojnih preporuka naših klijenata, možda najbolje govori činjenica da su neki od njih rađeni i za nemačko tržište.

Stručni kadar i obučeni elektromonteri specijalizovani su za izradu najkompleksnijih sistema elektroenergetike i automatike, koji podrazumevaju postrojenja za sve naponske nivoe, uz najsavremeniju opremu, za snabdevanje kako individualnih, tako i industrijskih potrošača i infrastrukture.

Razvodni ormani relejne zaštite, PLC kontrolera, frekventnih regulatora, blokovi niskog napona i kompenzacije, zatim postrojenja srednjeg i visokog napona u SF6 gasom ili vazduhom izolovanoj rasklopnoj tehnologiji, u potpunosti opremljena za sistem daljinskog upravljanja i nadzora, samo su neki od proizvoda koje isporučujemo kao tipske, ali i kao posebno dizajnirane u skladu sa zahtevima i potrebama naših klijenata.

Naš tim

Proizvodnjom u oblasti elektroenergetike bavi se naš tim od 10 iskusnih inženjera i visokokvalifikovanih radnika na čelu s Markom Kasperom.

Marko Kasper

Šef tima